Weiii Blajo laa

Assalamualaikum,

Weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blajo la wei

Maleh btol korang ni eh lebih2 lg si ARAS 3 nih009.JPG

SEDAR lah budak2 wei. Maleh lagi si bos dia nihh si Juhairi ni…tdo je keje nyer pastu dot dot dot… hei aper nak jadik la

010.JPG

yang ni lak kuat tdo sungguh maleh…harap latah jer lebih blajor nyer tidok…

008.JPG

SODAR lah Jang ekau tu nak masuk U eh kang torlajak masuk kolej Segi apor kono eh jang

……………….hihihik gurau jerk.

bebenornyer bdk2 nilah yang banyak membantu GPMS dan Kelab Rakan Muda Parlimen Kemaman. Ni org2 kanan gue yang paling kanan lah kira. Kalu taliban kira top 10 dikehendaki Bush laa.

Tapi diorang nilah budak2 terlatih yg terhebat pernah dilatih GPMS….

Syukur Kehadrat ilahi kerana dikurniakan Seelok2 Insan…

‘YaAllah ku Pohon Padamu Agar Insan Ini Berjaya Hendaknya…

Tempatkanlah mereka Di U… Bukan Di kolej SEGI…

Amin’

 Kejayaan Tidak Menanti kita

Yang Menanti Adalah Kegagalan

Kejayaan Perlu Dicari

Bukan Hanya Bermimpi…

SU GPMS Cawangan Kemaman

3 Komen

  1. Hah bdk2 ni mmg pemalas pun… tgk muka diorang pun tahu… not commercial break langsung… Aku knl bdk2 nih rasa3 nyerlah :

    1. ARAS BIN ANDY FIHEERY
    2. MOHD JUHAIRI BIN MUHD JAAFAR
    3. AHMAD DANIAL BIN ABDUL RAHMAN
    … btol x tekaan aku…
    Hihik moga2 masuk U lah eh bkn Kolej SEGI…

  2. Assalamualaikum, hensem la model2 ni… kiut cam model Jerman jerk.
    Boleh knal x? Tlg bg no phone ehh.
    Cam knl jerk bdk2 nih kat aner ek???
    Nama I Rabiatul Adawiah Maimunah…
    I dari Melaka…
    panggil jerk Rabiah
    Muahhh

  3. Our Doubts are traitors,
    and make us lose the Good we often might win by fearing to attempt…

    Thingking…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s